YouTube gratis vs Premium

 YouTube gratis vs Premium

Veel mensen gebruiken YouTube nog steeds gratis. Dat is te begrijpen, want betalen wil niemand. Maar YouTube Premium levert je wel veel voordelen op. Je wordt niet meer gestoord door reclameboodschappen, je hebt toegang tot premium content, en je krijgt er een muziekbibliotheek van Google PLay Music gratis bij. Hier de voordelen van YouTube Premium nog even op een rijtje:

Geen reclame


De belangrijkste reden om te betalen voor YouTube Premium is het feit dat je dan geen reclames meer hebt. Die zijn verschrikkelijk irritant en kunnen het kijkplezier behoorlijk tegenwerken. YouTube Premium kost niet veel per maand, en het maakt jouw beleving een stuk beter. Dat is voor veel Premium abonnees hun geld al waard. Maar er zijn nog meer voordelen.

Premium content


Bekende YouTubers als Milan Knol en Nice Nienke maken speciale content die alleen Premium leden kunnen zien. Dus als jij op de hoogte wilt blijven van de nieuwste vlogs van bekende YouTubers dan heb je toch echt een Premium account nodig.

YouTube voor onderweg


Het is bekend dat filmpjes kijken onderweg aan je databundel vreet. Als je Premium lid bent, dan kan je filmpjes opslaan op je mobiel of tablet om onderweg offline te bekijken. Dat is handig als je veel met de trein forenst bijvoorbeeld, of als je moet vliegen. Dan kan je zonder internetverbinding toch je favoriete filmpjes zien, en muziek luisteren.

Google Play Music

Als YouTube Premium abonnee krijg je ook meteen gratis toegang tot Google Play Music. Dat is een grote concurrent van Spotify. Ook bij Google Play is er een haast oneindige bibliotheek met muziek van de meest uiteenlopende artiesten. Daarnaast kan je tot 50.000 songs in de cloud opslaan om overal en altijd te luisteren.

admin

Gerelateerd

Leave a Reply