Gebruik jij deze moderne, slimme apparaten al?

 Gebruik jij deze moderne, slimme apparaten al?

Er verschijnen steeds meer moderne, slimme apparaten op de markt. Van bekende producten tot minder bekende producten: je hebt een heleboel om uit te kiezen. Deze smart apparaten maken je leven eenvoudiger en comfortabeler, door bijvoorbeeld gewoontes bij te houden, automatisering in werking te stellen of je omgeving veiliger te maken. Dít zijn handige spullen om te gebruiken!

Smartwatch

Steeds meer mensen dragen een smartwatch, in plaats van een gewoon horloge. Je kunt ‘m enkel tijdens het sporten dragen, maar eigenlijk heb je er de hele dag iets aan. Een smartwatch kan namelijk veel gegevens bijhouden: denk aan je hartslag of je aantal stappen. Daarnaast kun je er berichtjes mee bekijken, je telefoon mee opnemen en je wekker mee zetten – om maar iets te noemen. Zonder dat je je telefoon erbij hoeft te pakken. Dat is ideaal! Met een mooi bandje kun je de look personaliseren. Kies je favoriete Fitbit bandjes uit, in een leuke kleur of juist met een subtiele styling. Ook zijn er veel Galaxy Watch bandjes te vinden, in een stoere of juist een sierlijke look. Het is maar net wat jij fraai vindt.

Robotstofzuiger

Zeg nu eerlijk: van stofzuigen wordt haast niemand blij. Daarom is de robotstofzuiger zo’n geliefd smart apparaat voor in huis! Zo’n slimme stofzuiger maakt een scan van je woning en weet op die manier precies hoe de kamers in elkaar steken – op basis daarvan wordt er een route gereden waarbij het vuil wordt opgenomen. De hoekjes en het grove werk moet je zelf nog doen, maar je hoeft de stofzuiger er in ieder geval minder vaak bij te pakken.

Sleutelhanger met tracker

Raak je regelmatig je spullen kwijt? Van je sleutels tot je portemonnee: het kan enorm vervelend zijn. Gelukkig kun je tegenwoordig een sleutelhanger met tracker aan je benodigdheden bevestigen, zodat je altijd terug kunt vinden waar je spullen precies zijn. Als je er snel bij bent, is het tevens handig bij diefstal.

Slimme deurbel

Met een slimme deurbel kun je op afstand zien wie er voor je deur staat, via je telefoon. Je kunt deze persoon zelfs aanspreken: audio wordt door de deurbel verzonden. Handig om een postbezorger te laten weten waar een pakketje kan worden neergelegd als je er niet bent – om maar iets te noemen.

Slimme thermostaat

Nooit meer ’s ochtends in de kou het bed uitstappen? Of na een werkdag een koude woning binnenkomen? Dat kan met een slimme thermostaat. Je kunt ‘m automatisch aan laten gaan op een wenselijk tijdstip, of juist weer uit laten gaan wanneer je wilt. Het verhoogt je wooncomfort aanzienlijk in de koude maanden van het jaar.

Smartverlichting

Vind je het jammer dat de lampen in je woning altijd maar dezelfde kleur en sfeer uitstralen? Dan is smartverlichting iets voor jou! Je kunt deze slimme lampen met je telefoon of tablet bedienen. Stel alle kleuren van de regenboog in, passend bij je stemming. Automatisch in- en uitschakelen is tevens een optie – dat is hartstikke handig.

admin

Gerelateerd